En publikasjon fra Norsk Netthandlerorganisasjon • © NNO
NNO's nettside.

Publisert: 08.05.2009

Housing og Co-location fra Workzone AS

Workzone opererer flere moderne driftssentre knyttet sammen i et høyhastighet, fiberoptisk nett. Her kan du leie plass til servere og linjekapasitet til konkurransedyktige priser. Firmaet kan også utføre installasjon og konfigurering og om ønskelig påta seg fullt ansvar for drift av servere i sine driftssentre.

Av Morgan G. Lindstrøm

Housing

Fordelen ved server hosting/housing er at du slipper høye investeringskostnader ved å bygge eller utvide eget driftsenter. Workzone skreddersyr en avtale etter dine behov – alt fra den enkle leie av plass til fullt ansvar for 24/365 drift. Workzone er ledende innen streaming og kan derfor også påta seg applikasjonsdrift for web og streaming servere.

Utleie av rackskap

Denne tjenesten er ment for bedrifter som har behov for mer enn noen få units, og/eller de som trenger tilgang døgnet rundt. Vi har ekstra gode avtaler for ISP markedet.

Rackskap av standard 19" dimensjon med lås og kommer ferdig montert med to strømskinner, hvor man selv kan fordele utstyr.

Sikkerhet

Sikkerhet for data og utstyr må være absolutt. Worzone sine driftssentre har avansert tilgangskontroll med kortleser. Dine servere vil stå i et låst skap slik at andre ikke har tilgang. Ett nøkkelkort er inkludert i prisen. Dersom du trenger flere adgangskort, fås disse mot en mindre avgift. Driftssentrene har selvsagt full overvåkning som også er utstyrt med alarm, UPS og nødaggregat.

Utleie av rackunits (U)

Våre priser tar utgangspunkt i standard rack-units (U) størrelser i dedikerte serverskap. Tilgang til skapene avtales på forhånd med driftspersonellet. Prisene inkluderer 1 Mbit internett aksess, 1 IP adresse og UPS.

Tilbud til medlemmer av NNO

Som NNO-medlem vil du få et spesialtilbud fra Workzone – ta kontakt for detaljert informasjon.

Workzones hjemmeside finner du på adressen: www.workzone.no.